НовиниRSS Абонамент

Първият брой на бюлетина на библиотеката вече е факт!
28.06.2010 / Бюлетин

Икономическа библиотека на ИПИ и БМА публикува първия си информационен бюлетин. С него ще Ви известяваме за събития, нови книги и ще представяме интересни автори.

Имаме удоволствието да ви споделим, че Икономическата библиотека на ИПИ и БМА вече има свой месечен информационен бюлетин. Първия брой можете да намерите тук.

Ако вече сте регистриран потребител на библиотеката, имате опция да заявите желанието си да го получавате. Другият начин е просто да въведете електронната си поща в долния ляв ъгъл на началната страница на библиотеката.

 

Бюлетинът ще включва последните новини и предстоящи събития около библиотеката - представяне и обсъждане на книги, срещи с автори/редактори и/или преводачи, публични лекции и дебати и други. Освен това, ще виждате кои са най-новите заглавия, най-търсените и четени книги, нашите дарители. Всеки месец ще ви представяме в повече детайли и по един автор или книга, с негови цитати, публикации и интервюта, както и други книги. 

Бюлетинът ще ви позволи да следите последните новости около нас, за да не изпуснете нещо интересно! А освен удоволствието, сме сигурни, че винаги ще намерите и нещо полезно и ново там. Очаквайте ни!