Икономика на фирмата. Управление. Счетоводство

4-часовата работна седмица

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich
Практическо ръководство

Автор(и) : Тимъти Ферис

Издател : Издателство "Изток-Запад"

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 2010

ISBN : 978-954-321-655-0

Брой страници : 302

Език : български

 

  • 0 от 5 звезди

0 гласа, средно: 0 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Book
Описание на книгата Откъс от книгата За автора

"4-часовата работна седмица" е практическо ръководство за щастлив живот, който не е свързан с непрекъснатото ходене на работа, оставането до късно в офиса, стреса и неимоверното безпокойство, а напротив, свързан с продуктивното работно време, умният начин за правене на пари и постигане на всички желания, които човек може да има.
Авторът на книгата - Тим Ферис, е успял да постигне своите цели и стремежи, както и да спечели (и продължава да печели) много пари, при това чрез минимално време, в което работи - 4 часа седмично. Какво прави през останалото време, когато не работи ли? Тим Ферис просто живее - щастливо, разнообразно и пълноценно.
Как става всичко това? Възможно ли е да си щастлив, богат, със свободно време? Трудно е за един "нормален" работещ човек, който се скапва от работа всеки ден от 9 до 17,00 месеци и години наред, да си представи, че е възможно нещо подобно. По-скоро ще са "нормални" резервираните, скептични реакции. Независимо от тях, Тим Ферис е описал своят начин на страниците на "4-часовата работна седмица" - световен бестселър, продаден в огромен тираж в целия свят и няма причина да не прочетете неговия опит и съвети, ако вече ви е писнало да блъскате по цял ден, без това да ви носи удовлетворен и спокоен живот.

Допълнителна информация(интервюта с автора, коментари за книгата в интернет)

Читателски коментари

Няма добавени коментари.