Макроикономика

ABC на инвестирането в злато: Как да запазите и умножите богатството си

The ABCs of Gold Investing: How to Protect and Build Your Wealth with Gold

Автор(и) : Майкъл Косарес

Издател : Locus Publishing Ltd.

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 2012

ISBN : 978-954-783-186-5

Брой страници : 199

Език : български

 

  • 4 от 5 звезди

1 гласа, средно: 4 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Съжaляваме, но в момента няма свободни копия на книгата! Ако искате да Ви уведомим, когато книгата е свободна, пишете ни на library@ime.bg.

Описание на книгата Откъс от книгата За автора

В "ABC на инвестирането в злато: Как да запазите и умножите богатството си" Майкъл Косарес обяснява защо трябва да инвестираме поне част от спестяванията си в най-старата валута на света и предлага различни начини за печелившо инвестиране. Някои от тях са познати на експертите и на най-богатите отдавна, но днес са достъпни за всички.
За първи път се появява книга пътеводител с изчерпателни насоки за вземане на добри решения относно притежаването на злато. Като експерт с над трийсетгодишен опит в тази област, Косарес засяга голям брой теми и посочва икономическите и политическите тенденции, от които зависи този пазар, както и причините златото да играе важна роля за милиони по света.
Книгата е илюстрирана със снимки, диаграми и приложение, което е едно сериозно достойнство на книгата. Тя е за хората с интереси в инвестициите в ценни метали и в частност злато.
„АВС на инвестирането в злато” ще е от голяма полза и за напълно начинаещите в този вид инвестиции, които искат да съберат за ,много кратко време най-ценната и важна информация относно инвестирането в злато.

Читателски коментари

Няма добавени коментари.