Правна литература

Финансово право


Трето преработено и допълнено издание

Автор(и) : Иван Г. Стоянов

Издател : Сиела Норма АД

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 2014

ISBN : 978-954-28-1561-7

Брой страници : 392

Език : български

 

  • 0 от 5 звезди

0 гласа, средно: 0 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Book
Описание на книгата Откъс от книгата За автора

Познаването на финансовите правни норми и механизма на тяхното действие е необходимост не само на юристите, но и на държавните органи, за всеки предприемач и гражданин. Написаното в бюлетина на федералното Министерство на финансите на Германия, че за да може държавата и общините да изпълняват задачите си, трябва да разполагат със съответните финансови средства, потвърждава актуалността и навременноста на издаването на настоящия учебник, който е скромен принос в развитието на механизма за управлението на публичните финанси.
Учебникът в двете му части обхваща и изяснява всички основни институти на финансовото право. Той може да се ползва не само от студентите юристи и икономисти, но и от докторантите, специалистите от практиката и от всички, които проявяват интерес към най-деликатната работа в управлението на съвременната държава. Представеният труд е резултат на над 30-годишна научноизследователска и преподавателска дейност на автора.

Книгата е дарение от Виолета Червенкова.

Читателски коментари

Няма добавени коментари.