Социология

Консумативното общество


Автор(и) : Кристиан Банков

Издател : ИК ЛИК

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 2009

ISBN : 978-9-5460-7779-0

Брой страници : 261

Език : български

 

  • 0 от 5 звезди

0 гласа, средно: 0 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Book
Описание на книгата Откъс от книгата За автора

„Консумативното общество” е задълбочен анализ на консумизма и социологията на консумативното общество и представлява чудесна възможност за сравнение на различните възгледи. Предлагат се различните профили на бита и душевността на българския потребител през различни епохи. „Научността” и монографичното са характерни белези на тази книга. Библиографията в края е изчерпателна и би спомогнала на всеки, който проявява допълнителен интерес по тази тема.
На пръв поглед читатели на „Консумативното общество” са културолози, социолози, философи, преподаватели и студенти по социология, икономика, философия, които искат да разберат сегашната културна ситуация.
Същевременно „Консумативното общество” е много подходяща книга и за специалисти по маркетинг, управление на човешките ресурси, за предприемачи и инвеститори, за мениджъри. Защо? „Консумативното общество” предлага много точна картина на културата на потребление. А както е известно всеки бизнес следва да познава профила на своите потребители.

Читателски коментари

Няма добавени коментари.