Икономика на фирмата. Управление. Счетоводство

Успешен онлайн маркетинг (с 65 примера от практиката)


Автор(и) : Жюстин Томс , Денислав Георгиев

Издател : Сиела софт енд публишинг АД

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 2010

ISBN : 978-954-2808-34-3

Брой страници : 187

Език : български

 

  • 0 от 5 звезди

0 гласа, средно: 0 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Book
Описание на книгата Откъс от книгата За автора

„Успешен онлайн маркетинг (с 65 примера от практиката)” е книга от двама български автори - Жюстин Томс и Денислав Георгиев. Както подсказва самото заглавие, книгата е ориентирана изцяло в практическата страна на интернет маркетинга в България, което я прави особенно ценна.
Освен личния опит на авторите, които работят в една от най-известните и големи български фирми за уеб дизайн и онлайн маркетинг, в "Успешен онлайн маркетинг (с 65 примера от практиката)" се споделя и опита на още близо 20 български интернет специалисти, които работят в сферата на интернет - уеб дизайн, интернет реклама, електронна търговия, интернет медии.

Книгата е богато илюстрирана и с множество препратки в интернет пространството. Съдържа също така кратък речник на най-необходимите понятия в областта на интернет рекламата, полезни адреси и други приложения.

Читателски коментари

Няма добавени коментари.