Икономика на фирмата. Управление. Счетоводство

25 казуса за предприемачи и мениджъри от практиката


Автор(и) : Кирил Тодоров

Издател : НЕКСТ

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 1997

ISBN : 954-696-005-5

Брой страници : 326

Език : български

 

  • 0 от 5 звезди

0 гласа, средно: 0 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Съжaляваме, но в момента няма свободни копия на книгата! Ако искате да Ви уведомим, когато книгата е свободна, пишете ни на library@ime.bg.

Описание на книгата Откъс от книгата За автора

Настоящата книга е отражение на дългогодишни усилия и опит в областта на предприемаческата дейност в развитите индустриални страни, неколкогодишния опит в страните от Централна и Източна Европа и България.
Композицията на книгата позволява, от една страна, да се правят сравнения между поведението на предприемачите и фирмите от развитите и развиващите се страни, източноевропейските страни и България чрез представените 15 казуса от реални български фирми, а останалите - от Западна и Източна Европа, САЩ и Азия. От друга страна, в нея са представени специфичните проблеми на създаването, управлението и растежа на МСФ,както и техните функционални и проблемни аспекти като маркетинг, иновации, интернационализация, консултиране и т.н.

Читателски коментари

Няма добавени коментари.