Финанси. Банки

Финансова математика


Второ преработено и допълнено издание

Автор(и) : Йорданка Йовкова , Бисер Пектов

Издател : "Нова звезда"

Място на издаване : София, България

Година на издаване : 2001

ISBN : 954-8981-32-7

Брой страници : 224

Език : български

 

  • 0 от 5 звезди

0 гласа, средно: 0 от 5

Резервираната от вас книга ще бъде пазена до 2 работни дни след избраната дата, след което ще бъде освободена за по-нататъшно резервиране. Съгласувайте с работното време на Библиотеката!

Съжaляваме, но в момента няма свободни копия на книгата! Ако искате да Ви уведомим, когато книгата е свободна, пишете ни на library@ime.bg.

Описание на книгата Откъс от книгата За автора

Книгата "Финансова математика" е второ преработено и допълнено издание на едноименния учебник от 1993 г.. Предназначена е за широка читателска аудитория. Преди всичко обаче структурата и съдържанието й са ориентирани по начин, който позволява тя успешно да се ползва в качеството й на учебник от всички студенти, изучаващи тази или близки до нея дисциплини, от УНСС и Стопанския колеж към него, както и от други висши учебни заведения. Материалът, изложен в книгата, може да служи и на всички специалисти, институции, чиято работа е свързана с финансови анализи, прогнози и решения, изискващи точни финансови изчисления. Книгата може да се ползва от всеки, който проявява интерес и желае да повиши професионалната си и обща култура в областта на финансите.

Читателски коментари

Няма добавени коментари.